Jocuri Gaminator Online – Book Of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady's Charm..

Columbus Deluxe

Columbus Gratuit

Cu bani reali

➦ Futuriti Casino

➦ 77Jackpot

➦ Ares

Columbus Deluxe este un joc slot în care sunt oferite cele mai bune bonusuri și premii.

Acest joc este similar cu Ultra Hot Deluxe ,aşadar se joacă cu bani reali şi se poate căştiga recompense. Încercați-vă norocul cu joc slot. Acesta este un joc nou care a fost adăugat în lumea de cazinouri online pentru toți cei care iubesc să joace si să încerce norocul. Aceasta este o versiune îmbunătățită a vechiului joc slot “Columbus”.

Nu aveţi mai mult de făcut doar conectați-vă și faceți clic pe “Start” buton pentru a începe jocul Columbus Deluxe. Aveți opțiunea de a “autoplay” și îl puteți porni prin apăsarea butonului “AutoPlay”.

Acesta este un joc de aventură , fara să fiţi nevoiţi să părăsiţi casa dumneavoastră. Nu sunteţi legat de timp şi de loc . Versiunea Columbus Deluxe este, de asemenea, un joc cu 10 linii / 5 Slot la fel ca versiunea veche a Columbus Deluxe. Odată ce începi să joci, trebuie să alegeți miza. Jucătorii pot paria pe fiecare linie de câștig. Puteți utiliza simbolurile (+) și (-) pentru a modifica pariurile. Puteți mări sau micșora pariul pe care o alegeți. Puteți selecta, de asemenea, numărul de linii pe care doriți să jucaţi. Odată ce setaţi opţiunile dorite , rotirea va începe. Puteţi folosi opțiunea “AutoPlay” și numărul de rotiri pot fi alese în funcție de dorința jucătorului, folosind (+) și (-), simboluri înainte de a apăsa butonul “autoplay”. Dacă doriți să anulați autoplay în timpul jocului, apăsaţi, butonul Stop şi filarea automată se opreşte.

Acest joc plăteşte jucatorii pebaya liniei selectate. Suma finală căştigată va fii totalul liniilor căştigate.

Jocul Columbus Deluxe promite un răgaz foarte relaxant si excitant în acelaşi timp.

Ei bine , acum că sunteţi aici, conectaţi-vă, apasaţi şi căştigaţi.

Metode de plată

  • VISA
  • VISA Electron
  • MasterCard

Posibilităţi de plată online

  • Moneybookers
  • Neteller
  • WebMoney
Contact